Foloseste scroll-ul sau sagetile de navigare

Videografia de nuntă

Vezi Portofoliul Video de Nunta – Wolves&Memories

Obiceiul omului de a imortaliza în imagini evenimentele importante din viața sa există încă din cele mai vechi timpuri. Dorința de a păstra amintirile a făcut posibilă tranziția de la fotografia clasică de nuntă la adevărate colecții de emoții, iar paleta largă de servicii video profesionale de nuntă disponibile astăzi vin să completeze o experiență cu totul și cu totul specială.


Cele mai importante amintiri din viața ta

Atunci când vine vorba despre organizare, alegerea unui cameraman profesionist de nuntă este, fără doar și poate, unul dintre cele mai importante aspecte pentru miri. Alegerea acestuia poate fi la fel de importantă precum sala de evenimente, rochia de mireasă sau costumul ginerelui. Având în vedere toate resursele pe care le investești în planificarea evenimentului, este firesc să te asiguri că nimic nu va fi lăsat la o parte din colecția de amintiri digitale de care te vei bucura peste ani alături de familie și prieteni. 

Desigur, fotograful este fără îndoială extrem de important și nu este greu de înțeles de ce. O fotografie de nuntă perfectă poate transforma rapid un perete gol într-o operă de artă care poate fi admirată în fiecare zi de familie, prieteni și, desigur, de voi. Experiența ne-a învățat că un pachet complet foto + servicii video de nuntă este combinația câștigătoare, cea care aduce zâmbete largi pe fețele mirilor după eveniment. 

Videografia profesională de nuntă asigură o acoperire completă a evenimentului. Suntem siguri că nu vrei să pierzi momente esențiale ale zilei, sau obiceiuri tradiționale, mai ales cănd sunteți separați, precum gătitul mirilor. Va fi o supriză plăcută pentru tine să descoperi pe film reacțiile părinților din timpul ceremoniei sau al primului vals sau tremurul vocii la rostirea DA!-ului. Va fi o încântare peste ani să poț privi gesturile lente și pline de grație ale bunicilor. 

O filmare profesională de nuntă este practic o capsulă a timpului, în care vei descoperi, oricând dorești, prietenii și rudele tale în acest moment al vieții lor. Vei descoperi o poveste spusă complet, plină de emoții. Povestea voastră specială.


Un videograf profesionist este mai mult decât un cameraman de nuntă

Un cameraman este un om care plimbă cu el o cameră și filmează orice aterizează în fața obiectivului. Metoda clasică de filmare a unei nunți este impersonală, lipsită de emoție și plină de momente „de umplutură”. Nimeni nu va avea răbdare să urmărească o horă de 10 minute, filmată dintr-un punct fix. Deși cel care este specializat pe filmări nunți poate fi un profesionist, rezultatul va fi doar o filmare, fără o abordare cinematică, fără nimic special. Experiența noastră ne-a învățat că gusturile s-au rafinat, iar cele 4 ore de filmare statică clasică nu mai este atrăgătoare pentru nimeni. Filmările profesionale de nuntă au ajuns astăzi la nivelul următor, odată cu venirea pe scenă a videografului, un povestitor iscusit și discret.

Vezi Portofoliul Video de Nunta – Wolves&Memories

Un videograf de nuntă este cu totul diferit de cameraman. El are cunoștințe solide de montaj, regie, sunet, editare, iar echipamentul din mâinile sale rareori „stă” pe automat. Un videograf surprinde atmosfera și transpune pe film cu acuratețe toate emoțiile din momentele cu adevărat importante. Rezultatul este un adevărat film, în care voi jucați rolurile principale, iar invitații roluri secundare. 

Noi, la Wolves and Memories, punem accent apăsat pe editare, însă nu intervenim prea agresiv, din dorința de a nu transforma o nuntă elegantă într-un bâlci de provincie. Conținutul final trebuie să fie unul rafinat, perfect compatibil cu realitatea și atmosfera din ziua respectivă. Urmărește portofoliul nostru de aici și descoperă poveștile spuse de lupișorii tăi preferați prin intermediul combinației de imagine și sunet.


Discreția este o altă calitate esențială pentru un videograf. Pană recent, omul care purta camera pe umăr  era cumva incomod pentru invitați și miri, giganticul obiectiv fiind o prezență constantă și inevitabilă. Astăzi, filmarile profesionale de nuntă se realizează cu discreție, iar echipamentele au devenit mai mici și neostentative. Povestitorul este un simplu martor ocular, tot timpul cu ochii pe tine și pe orice emoție care trebuie surprinsă.


Ce înseamnă un pachet de servicii video profesionale pentru nuntă

Discuția despre buget apare inevitabil înaintea oricărui eveniment de acest fel, iar întrebarea „Un fotograf și un videograf sau doar un fotograf?” stă ascunsă în mințile mirilor. Prezența unui videograf, alături de fotograful principal este o asigurare că nu vei pierde momentele importante. Având la dispoziție mai mult material, poate face diferența dintre un film ok și un rezultat cu adevărat spectaculos. 

Un video profesional de nuntă poate acoperi toată ziua evenimentului, inclusiv cununia civilă și secvența trash the dress. În cazul în care cununia civilă este programată la altă dată, poate fi o ocazie perfectă să ne cunoaștem, iar noi să spunem povestea în două sau chiar trei părți. 

De exemplu, Elena și Alex au dorit ca povestea lor de dragoste să fie transformată într-un videoclip. Ne-a plăcut foarte mult să-i descoperim și să îi suprindem exact așa cum sunt ei: frumoși, naturali, îndrăgostiți. Visul lor de toamnă a fost, chiar și pentru un scurt moment, și visul nostru, iar rezultatul este unul pe care îl vor arăta cu mândrie copiilor și nepoților. Poți vedea povestea lor aici. 

Dacă ești în căutarea unui serviciu de calitate de filmări nunți în București sau în provincie (în anumite condiții), poți apela cu încredere la haita noastră de lupi. Îți răspundem cu drag la numărul de telefon 0744 4888 98. De asemenea, poți completa formularul de mai jos cu cât mai multe detalii relevante posibile. 

Vrei să lucrezi cu noi?

Copyrighted Image