Foloseste scroll-ul sau sagetile de navigare

Povestea noastră

Ne-am întâlnit în Vama Veche cu peste 6 ani în urma. Prima noastră fotografie a fost făcută in secunda in care ne-am cunoscut. O prietena îmi făcea mie o fotografie și el m-a îmbrățișat timid când aparatul s-a declanșat. Nu am putut sa nu zâmbesc când i-am văzut ochii albaștri strălucind cu amuzament.

Ana si Tibi tinandu-se in brate


Ne-am dat întâlnire după doua zile, de ziua mea. Eram răcită și după multa ore de munca îl asteptam nerăbdătoare. Nu a venit. Voia sa doarmă puțin, sa fie fresh pentru marea întâlnire. Ne-am împăcat a doua zi. Ne-am îndrăgostit si după 2 ani ne-am căsătorit.

Acum il avem pe Calin, prețiosul nostru vesel cu cel mai dulce ras. S-a născut la 2kg și nu voi uita niciodată când mi l-au pus în brate pentru prima data. Amintirea lacrimilor noastre de fericire nemăsurata ca e cu noi si noi cu el pentru toata viața.

Ana:
Tibi este un om foarte răbdător, care iubește cafeaua și marea. Ma face sa rad în fiecare zi, iar eu îl înnebunesc tot atât de des, dar nu uit sa ii spun ca îl iubesc înainte de culcare.

Tibi:
După mai bine de 6 ani de când ne cunoaștem, 4 ani de căsnicie, peste 3 de lucrat împreună, un bebe delicios de dulce și curios, suntem la fel de îndrăgostiți.

Povestea noastră profesională

Povestea noastră profesionala a început tot împreună. Împărtășeam pasiunea pentru fotografie si am avut o revelatie pe cand eu lucram in vanzari, iar el in domeniul medical: pasiunea aceasta e prea speciala pentru a nu deveni profesie. Au urmat mult studiu și nopți nedormite exersând. Intre timp, Tibi a fost complet acaparat de videografie și asa am făcut o echipa.

Avem fluturi in stomac inaintea unui eveniment când știm ca de noi depinde una dintre cele mai importante amintiri din viața ta. Așteptam cu nerăbdare ziua si ne induioseaza ochii înlăcrimați ai părinților la botezul celei mai de preț ființe din viața lor, fericirea nemărginită a unor tineri îndrăgostiți, zâmbetele și bucuria din ochii bunicilor, prietenilor.

Suntem alaturi de voi cu mare drag și ne dorim sa o facem un pic altfel de fiecare data: mai real, mai firesc, fără oameni care ‘stau la poza’. Vrem sa surprindem cat mai mult frumosul din evenimentul pe care ați petrecut un an sa îl pregătiți, cu emoții, câteodată stres și multa răbdare.

Ne bucurăm să vă cunoaștem aici și sperăm să vă cunoaștem și personal in momente deosebite ale vietii. Numai bine și amintiri frumoase!

Tibi, Ana și Călin

Vrei să lucrezi cu noi?

Copyrighted Image