Foloseste scroll-ul sau sagetile de navigare

Intrebări Frecvente

Cati fotografi vor fi prezenti?

Oferta noastra cuprinde prezenta unui singur fotograf pe intreaga durata a evenimentului. Oferta se poate modifica daca doriti prezenta unui al doilea fotograf.


Cat dureaza pana primim produsul video si in ce format?

Produsul video, care presupune filmarea, editarea si colorizarea materialului, il veti primi in maxim 3 luni lucratoare de la terminarea evenimentului pe platforma Blu-Ray  si DVD personalizate, in carcase din piele ecologica.


Cat dureaza pana primim fotografiile?

Veti primi initial o selectie de fotografii in maxim 7 zile de la eveniment. Galeriile online (pe care le gasiti pe site-ul nostru, protejate de parola) vor fi postate pentru vizualizare in maxim 3 luni lucratoare, atunci cand veti primi si DVD-urile personalizate.


Ce aparatura folosesti pt fotografiere?

Aparatul pe care in folosesc este un Canon 5D MarkIII cu o gama variata de obiective Canon. De asemenea ca si sursa de lumina folosesc bliț când este nevoie, insotit de diffuser sau nu.


Cati videografi vor fi prezenti?

Desi recomand la un eveniment (nunta, botez) sa fie minim 2 videografi, pachetul de baza include prezenta unui singur videograf pe tot parcursul evenimentului.


Editezi toate fotografiile?

Da, fiecare fotografie este editata, pe rand; nu sunt editate in bulk pentru a deteriora rezultatul final.


Ce aparatura folosesti pt partea de video?

Pt a filma la o calitate Full HD (1920×1080) folosesc DSLR Canon 6D cu o gama variata de obiective. Totodata in pachetul de baza mai folosesc Steadycam, Monopied, MiniDolly, Ronin pentru stabilizarea imaginii si microfon extern pentru o calitate buna a sunetului.


Daca evenimentul este in afara Bucurestiului exista vreun cost suplimentar?

Da, in acest caz clientul va suporta cheltuielile de transport si cazare.

Vrei să lucrezi cu noi?

Copyrighted Image