Foloseste scroll-ul sau sagetile de navigare

Amintirile cu bebelusul tau sunt importante pentru noi

Vezi Portofoliu

Nu e nimic mai frumos pe lume pentru doi părinți decât să-și privească în ochi bebelușul și să-i analizeze fiecare trăsătură angelică. Trebuie să recunoaștem încă de la început că pentru noi serviciul de fotografie profesională de botez este unul pe care îl oferim cu o plăcere ieșită din comun. Iubim copii, iubim inocența lor, iubim fiecare gest pe care îl fac.


Fotografia de botez prelungește un moment magic la nesfârșit

Se spune că între mamă și copil se formează o legătură puternică încă de la prima îmbrățișare și este adevărat, însă momentele cu adevărat magice se întâmplă atunci când doi adulți stau aplecați peste un pătuț și se minunează de rodul iubirii lor. Un fotograf profesionist de botez prelungește acest moment la nesfârșit, procesul fiind unul cu totul și cu totul special. 

Ședințele foto cu cei mici sunt mereu o încântare, curiozitatea și spontaneitatea lor fiind un ingredient pe care nu-l întâlnim la o ședința foto clasică. Un copil poate fi energic, altul mai somnoros, iar neastâmpăratul poate nu vrea să stea deloc în fața camerei. Toate aceste lucruri sunt niște provocări pe care le acceptăm cu plăcere, atunci când facem eforturi ca pozele de botez să iasă perfecte.

Emoțiile din ziua botezului sunt printre cele mai pure trăiri pe care le imortalizăm digital, dragostea îndreptată spre cel mic din partea membrilor familiei și a prietenilor fiind una sinceră și necondiționată. 


Ce presupune fotografia profesională de botez?

Spre deosebire de fotografia de nuntă, atunci când momentele zilei sunt mai bine stabilite și toată lumea știe ce are de făcut (cu aproximatie :)), botezul are în centru o ființă care nu vorbește și nu poate respecta nici un plan. De aceea ne vom folosi de spontaneitate si veridicitatea momentelor asa cum sunt ele. Bebelusii sunt minunati, izvoare de grimase dragalase, manute si picioruse pufoase si dulci. Totul trebuie surprins pentru ca ei cresc tare repede.

În primul rând, trebuie să vă lăsați emoțiile libere și imaginația să zburde. Este o parte importantă din povestea voastră, iar experiența trebuie trăită la maximum. 

Se poate organiza o ședință foto înainte de a merge la biserică, în mediul natural al familiei. Este nevoie de suficient timp atunci când lucrezi cu copii, pauzele de hrană sau pentru schimbat îngerul fiind necesare. În plus, nu toți copii își dezvăluie din prima zâmbetul hoțoman în fața camerei.

După sesiunea speciala de acasă sau de la studio, aventura continuă cu ceremonia de la biserică și petrecerea de la restaurant. Nici unul dintre aceste momente nu sunt neglijate, fiecare reprezentănd o poveste separată, o experiență unică. 

Pentru a ne asigura că nu ratăm nicio emoție, nicio grimasă, nicio lacrimă, îți punem la dispoziție un pachet avantajos foto+video, pentru că patru ochi bine pregătiți sunt întotdeauna mai buni decât doi. Un serviciu profesional nu se încheie o dată cu ultimul cadru tras. Editarea individuală a fotografiilor este un lucru cu care ne mândrim la Wolves and Memories, rezultatul fiind unul de calitate. 

Totodată, în dorința de a închega un pachet de top de foto botez îți ușurăm sarcina de a împărtăși pozele cu cei dragi. Pe site-ul nostru, îți găzduim fotografiile gratuit, timp de 30 de zile. Secțiunea “Fotografiile tale” poate fi accesată doar cu ajutorul unei parole unice, pozele fiind în siguranță și vizibile doar persoanelor care au aceste date. 


Un fotograf profesionist de botez este mai mult decât un fotograf

Spre deosebire de un pozar sau un fotograf nespecializat, un fotograf pentru botezul tău este profesionistul ce creează împreună cu tine amintirile unice, pe care le vei prețui toată viața. Spiritul de joacă este esențial, lumea fotografiei și cea a copilăriei împletindu-se perfect în ziua botezului.

Un profesionist știe că trebuie să tragă fotografii planificate, cu cadre studiate, dar este conștient și că instantaneele pline de emoție sunt de neratat, asa că te va invita sa nu lași de-o parte spontaneitatea și va creea o atmosferă placută pentru toată lumea. 

După ședința foto de acasă, urmează părțile doi și trei ale poveștii: biserica și restaurantul. Un profesionist va fi foarte atent la condițiile de iluminare din fiecare decor în parte și va schimba setările aparatului, astfel încât produsul final să fie unitar. 

Câteva elemente discrete de recuzită aduc un plus artistic și ajută un fotograf la botez să spună o poveste adevărată, plină de magie. Este recomandat ca îngerașul să fie fotografiat din mai multe unghiuri, în mai multe ținute și chiar în timpul “gătirii” lui. Printre accesoriile pe care noi le recomandăm se numără o pătură mare într-o singură culoare, eșarfe colorate (fără model), bentițe, pampoane, jucării, pantaloni cu bretele, papion, șepcuțe hazlii, etc.  

De asemenea, este foarte important ca și celelate persoane aflate în preajma lui să fie imortalizate. Cine este dedicat fotografiei profesionale de botez știe că pozele cu părinții, frații, nașii sau prietenii apropiați nu trebuie ratate, experiența fiind una colectivă. Toată dragostea din cameră se concentrează acum într-un punct fix (sau nu, în funcție de cât de cuminte este copilul), iar această experiență trebuie imortalizată cu pricepere. 


Botezul este aproape, noi suntem aici. Tu ce mai aștepți?

Bebelus intins pe spate uitandu-se in cameraMagia unei zile precum cea a botezului unui îngeraș nu poate fi lăsată pe mâna oricui. Pasiunea care ne-a adus împreună înseamnă pentru noi totul. Și dăm totul pentru ca să-ți oferim fotografie profesională de botez în București, și nu numai, așa cum ai visat.

Haita de lupi este doar la un telefon distanță. Dacă te-am convins, apelează numărul de telefon 0744 488 898 sau completează formularul de mai jos cu cât mai multe detalii relevante.

Vrei să lucrezi cu noi?

Copyrighted Image